II

from by ~K~

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

lyrics

(HUN)
...hát nem azért, hogy leszokjak megmondom őszintén, hanem azért mert ingyen van, plusz el lehet adni. Amikor az ember elkezd anyagozni akkor azért anyagozik hogy jó legyen, de sok idő után már nem azért anyagozik hogy jó legyen, hanem azért, hogy ne legyen rossz és ez a kettő között iszonyatos nagy különbség van. Én például azért anyagozok, hogy elfelejtsem ezt az egészet, hogy egy nulla vagyok, nem hiányzok senkinek, egyedül vagyok. Ha én meghalnék, nekem a temetésemre senki nem jönne el, észre se vennék hogy nem vagyok itt, érted? Egyedül vagyok, nincs kivel beszélgetni, á kész. Bocs de amúgy... amúgy megtörtem már nagyon keményen.


(ENG)
This is what I've been doing: pouring out all that I have. And I want you to know the truth, and I want you to make a decision about your eternity: what story or teaching you will believe.


(HUN)
Az emberek vevők egyébként az ilyen filmekre, az ilyen izgalmakra, de mi lenne, ha a saját életük saját igazságát keresnék így, ennyire elszántan, mindent megtéve érte?


(ENG)
So as I teach you about heaven and hell, I do so as your pastor, I do so as your friend. And I do so trying to tell you the truth. Trying to tell you the truth, so I wouldn't be a false teacher or a false prophet. And ultimately it's your responsibility to make a decision, and to not make a decision is to in effect make a tragic decision.

credits

from III, track released September 16, 2013
Written & mixed by Ákos Philipp
Additional vocals: Orsi Komáromi
Additional piano: Dániel Sólyom

tags

license

all rights reserved

about

~K~ Budapest, Hungary

contact / help

Contact ~K~

Streaming and
Download help